HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
.
DokiforVets Connect Workshop 04.21

EGÉSZNAPOS TRÉNING, KEZDŐNEK ÉS HALADÓKNAK!

Megmutatjuk mire képes a Dokiforvets Connect, és hogyan tudod  egy szoftver segítségével a hatékonyságodat növelni!

REGISZTRÁLOK AZ ESEMÉNYRE!

Egy magyar nyelvű, az állatorvosi rendelők adminisztratív munkáját segítő, széles körben használt nyilvántartó program.

d4v monitor2Már több mint 10 éve segíti az állatorvosok munkáját. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően naprakész, rugalmas, könnyen áttekinthető, sokrétűen használható. Maximális segítséget nyújt a betegnyilvántartásban, a tulajdonosok tájékoztatásában és az állatorvosi munka és a praxismenedzsment értékelésében. Számos funkciója megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését, lehetőséget ad a magas színvonalú állategészségügyi szolgáltatás nyújtásához, amit az állattartók elégedettsége is hűen tükröz.

Használata egyszerű, logikus felépítésű, áttekinthető, a legtöbb funkciót ikonok is jeleznek.

Az egyéni igényekhez igazítva a rendelőnek egyedi megjelenést biztosít (saját logó, fejléc, törzsvásárlói kártya stb.). Biztonságos, hiszen az adatok kimentésére több lehetőséget is nyújt. A programot mintegy 300 rendelőben több száz állatorvos használják, többek között A SZIE Állatorvosi Karának rendelőiben is.

 

8 OK amiért szüksége van a Doki for Vetsre

1. A Doki for Vets egy magyar nyelvű, az állatorvosi rendelők adminisztratív munkáját segítő, széles körben használt nyilvántartó program.

2. A Doki for Vets már több mint 10 éve segíti az állatorvosok munkáját. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően naprakész, rugalmas, könnyen áttekinthető, sokrétűen használható.

3. A Doki for Vets maximális segítséget nyújt a betegnyilvántartásban, a tulajdonosok tájékoztatásában és az állatorvosi munka és a praxismenedzsment értékelésében.

4. A Doki for Vets számos funkciója megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését, lehetőséget ad a magas színvonalú állategészségügyi szolgáltatás nyújtásához, amit az állattartók elégedettsége is hűen tükröz.

5. A Doki for Vets használata egyszerű, logikus felépítésű, áttekinthető, a legtöbb funkciót ikonok is jelezik

6. A Doki for Vets az egyéni igényekhez igazítva a rendelőnek egyedi megjelenést biztosít (saját logó, fejléc, törzsvásárlói kártya stb.).

7. A Doki for Vets biztonságos, hiszen az adatok kimentésére több lehetőséget is nyújt.

8. A Doki for Vets programot mintegy 200 rendelőben több száz állatorvos használják, többek között A SZIE Állatorvosi Karának klinikáin is.