HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Online időpontfoglaló modul

Sziasztok! Sokan kérdeztetek és érdeklődtetek az Online naptárral kapcsolatban ezért szerintem az a leghatékonyabb, ha itt is megosztom veletek az erről szóló Webinárunk felvételeit. Ha

Tovább olvasom »

NAV 3.0

Sziasztok! Kezdjük egy idézettel a NAV oldaláról: A NAV március végéig nem szab ki mulasztási bírságot akkor, ha az áfaalanyok nem vagy nem megfelelően szolgáltatnak

Tovább olvasom »

ÁRAINK:

2021-től áraink a következőképpen alakulnak előfizetésed évfordulójához igazodva:

A fő számítógépre

2 éves előfizetés esetén a havi díj 8.000 Ft + ÁFA/hónap

1 éves fizetési ciklus esetén a havi díj 10.000 Ft + ÁFA/hónap

A kiegészítő számítógépek esetén

2 éves előfizetés esetén a havi díj 3.000 Ft + ÁFA/hónap

1 éves fizetési ciklus esetén a havi díj 3.500 Ft + ÁFA/hónap

 

Mire jó a Doki for Vets szoftver?

Egy magyar nyelvű, az állatorvosi rendelők adminisztratív munkáját segítő, széles körben használt nyilvántartó program.

Már több mint 10 éve segíti az állatorvosok munkáját. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően naprakész, rugalmas, könnyen áttekinthető, sokrétűen használható. Maximális segítséget nyújt a betegnyilvántartásban, a tulajdonosok tájékoztatásában és az állatorvosi munka és a praxismenedzsment értékelésében. Számos funkciója megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését, lehetőséget ad a magas színvonalú állategészségügyi szolgáltatás nyújtásához, amit az állattartók elégedettsége is hűen tükröz.
 
Használata egyszerű, logikus felépítésű, áttekinthető, a legtöbb funkciót ikonok is jeleznek.
Az egyéni igényekhez igazítva a rendelőnek egyedi megjelenést biztosít (saját logó, fejléc, törzsvásárlói kártya stb.). Biztonságos, hiszen az adatok kimentésére több lehetőséget is nyújt. A programot több mint 300 rendelőben több száz állatorvos használja, többek között az Állatorvostudományi egyetem rendelőiben is.

8 ok amiért szüksége lehet a Doki for Vets szoftverre

ÁLTALÁNOS– A Doki for Vets egy magyar nyelvű, az állatorvosi rendelők adminisztratív munkáját segítő, széles körben használt nyilvántartó program.

IDŐTÁLLÓ – A Doki for Vets már több mint 10 éve segíti az állatorvosok munkáját. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően naprakész, rugalmas, könnyen áttekinthető, sokrétűen használható.

SEGÍTŐKÉSZ – A Doki for Vets maximális segítséget nyújt a betegnyilvántartásban, a tulajdonosok tájékoztatásában és az állatorvosi munka és a praxismenedzsment értékelésében.

PRAKTIKUS- A Doki for Vets számos funkciója megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését, lehetőséget ad a magas színvonalú állategészségügyi szolgáltatás nyújtásához, amit az állattartók elégedettsége is hűen tükröz.

EGYSZERŰ- A Doki for Vets használata egyszerű, logikus felépítésű, áttekinthető, a legtöbb funkciót ikonok is jelezik

SZEMÉLYRE SZABHATÓ- A Doki for Vets az egyéni igényekhez igazítva a rendelőnek egyedi megjelenést biztosít (saját logó, fejléc, törzsvásárlói kártya stb.).

BIZTONSÁGOS- A Doki for Vets biztonságos, hiszen az adatok kimentésére több lehetőséget is nyújt.

ELTERJEDT- A Doki for Vets programot mintegy 400 rendelőben több száz állatorvos használják, többek között az Állatorvostudományi egyetem klinikáin is.