HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

ONLINE KARTONRENDSZER

Az online kartonrendszer modul lényege, hogy az állatorvos által publikussá tehető adatokat (karton, kórlap, esedékes és megkapott oltások, kontroll időpontok, képek) a rendszer automatikusan feltölti egy internetes szerverre. A klinika honlapján elhelyezett azonosító és jelszó-ablak segítségével az állattartó a saját állatainak adatait meg tudja nézni. Így a tulajdonosok meg tudják tekinteni a saját állataikon elvégzett oltásokat, kezeléseket, részletes információkat, időpontokat. Mivel ez a rendelő saját honlapján keresztül történik, így ez egy jó reklám- és általános tájékoztatófelület is, mely újabb marketing-értéket ad egy rendelőnek.
Ugyanakkor lehetősége van az állatorvosnak, hogy bárhol (pl. kiszállás alkalmával) - ahol internet-hozzáférése van - megtudja tekinteni az összes (publikusként jelölt) tulajdonost és állatot és a hozzájuk kapcsolódó kezeléseket, így egy webes mobil felületen bármikor megnézheti az adatok (pl. okos-telefonnal, tablettel stb.).

ELEKTRONIKUS MEGRENDELÉSI MODUL

A modul feladata, hogy elektronikus úton tudjanak az állatorvosok megrendelést küldeni a beszállító nagykereskedelmi cégnek. Az állatorvos által beállított minimum-optimum készlet alapján a program automatikusan összeállít egy rendelési listát, a rendelést online elküldi a cég web-áruházába (ahová saját azonosítóval lehet belépni). Ott lehetőség van további termékek választására. A végleges lista elküldés előtt még módosíthatók a tételek (mennyiség, új tétel hozzáadása, törlés). Ez biztosítja, hogy mindig legyen elegendő gyógyszer és eszköz anélkül, hogy manuálisan végig kellene nézni a valós készleteket. A cikkszámok egyértelműen azonosítják a termékeket. Jelentős az időmegtakarítás, és a tévedés lehetősége is csökken, megkönnyítve az állatorvos vagy az asszisztens adminisztratív munkáját.

ELEKTRONIKUS BEVÉTELEZÉSI MODUL

A rendelőknek nagy problémája, hogy amikor beérkezik az áru, az adatokat manuálisan be kell vezetni a programba (a naprakész készletkezelés érdekében). Ez akár több órát is igénybe vehet. A beszállító által kiadott szállítólevél száma alapján le lehet tölteni a vásárlás tartalmát az internetről (a beszállító központi szerveréről). Az első alkalommal egyeztetni kell a cikkszámot a saját cikkszámmal. A két rendszer (rendelő saját készletkódja és a beszállító készletkódja) összehangolása után automatikusan bevételezheti az állatorvos a vásárolt gyógyszereket, termékeket. A program egyúttal automatikusan frissíti a beszerzési árakat, lejárati időt, gyártási számot is.

Egy segédfelület segítségével a még nem létező központi cikkszámokat hozzá lehet rendelni az árjegyzékben szereplő tételekhez. Ez egyszeri ellenőrző feladat, utána már automatikusan működik a rendszer. Ezzel a modullal jelentős munkaidőt takaríthat meg, mely a valódi gyógyító tevékenységre fordítható, és a kézi felvitellel járó hibalehetőséget is csökkentheti.

VETDISPLAY MODUL

A VetDisplay rendszer feladata az állatorvosi rendelőben várakozó állattartók tájékoztatása a rendelő falán elhelyezett nagyméretű LCD- vagy Plazma-monitoron keresztül. A DFV létező várótermi funkciójához csatlakozva meg lehet jeleníteni a „váróterem” tartalmát (a várakozók a kedvencük fényképével, a kezelőkben kik lesznek a következők), illetve az orvos be tudja hívni a kijelzőn keresztül a betegeket. Folyamatosan videók, reklámok, ismeretterjesztő filmek vetíthetők, melyek a központi szerverről tölthetők le. A rendelő igényéhez igazodva személyre szabható, más médiatartalom lejátszására is alkalmas.

ONLINE ÜZENETKÜLDŐ MODUL

Amikor a programot megnyitják, vagy felhasználóváltás történik, a felnyíló ablakban célzott üzenetek (hírlevelek, reklámok, gyakorlati információk) jeleníthetők meg. Ezek linkeket, képeket, flash-megjelenéseket is tartalmazhatnak. Az üzenet szólhat csak egy rendelőnek (pl. aktuális számlák, a rendszergazda üzenet), de csoportos küldésre is van lehetőség.

A karbantartói figyelmeztető ablak is itt jelenik meg, pl. hogy már 3 napnál régebben történt biztonsági mentés.

TUDÁSBÁZIS MODUL

A DfV üzemeltetője biztosítja, hogy egy központi szerverről hasznos információs anyagok kerüljenek a programba. Ezeket az állatorvos saját tudása gyarapításra vagy a tulajdonosok magas színvonalú tájékoztatására használhatja. Tartalmazza a gyógyszerekre vonatkozó használati utasításokat, szakcikkeket, információkat betegségekről, terápiás lehetőségekről. Ez egy szabadon bővíthető dokumentumtár, ahol a munkához szükséges segédanyagok gyűjthetők. Lehetőség van a szűrésre állatfaj, hatástani besorolás, hatóanyag szerinti szűkítésben, és keresőszó alapján részletes keresésre is.

Ezt kihasználva igényesebb, pontosabb munkát végezhet az állatorvos a tulajdonosok nagyobb megelégedésére.

 

Adatvédelmi tájékozatató

Copyright © 2017 Doki for Vets, powered by Alphamarketing