HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

dokiforvets logo
 Állatorvosok fejlesztik állatorvosoknak 

ONLINE KARTONRENDSZER

Az online kartonrendszer modul lényege, hogy az állatorvos által publikussá tehető adatokat (karton, kórlap, esedékes és megkapott oltások, kontroll időpontok, képek) a rendszer automatikusan feltölti egy internetes szerverre. A klinika honlapján elhelyezett azonosító és jelszó-ablak segítségével az állattartó a saját állatainak adatait meg tudja nézni. Így a tulajdonosok meg tudják tekinteni a saját állataikon elvégzett oltásokat, kezeléseket, részletes információkat, időpontokat. Mivel ez a rendelő saját honlapján keresztül történik, így ez egy jó reklám- és általános tájékoztatófelület is, mely újabb marketing-értéket ad egy rendelőnek.
Ugyanakkor lehetősége van az állatorvosnak, hogy bárhol (pl. kiszállás alkalmával) - ahol internet-hozzáférése van - megtudja tekinteni az összes (publikusként jelölt) tulajdonost és állatot és a hozzájuk kapcsolódó kezeléseket, így egy webes mobil felületen bármikor megnézheti az adatok (pl. okos-telefonnal, tablettel stb.).

ELEKTRONIKUS MEGRENDELÉSI MODUL

A modul feladata, hogy elektronikus úton tudjanak az állatorvosok megrendelést küldeni a beszállító nagykereskedelmi cégnek. Az állatorvos által beállított minimum-optimum készlet alapján a program automatikusan összeállít egy rendelési listát, a rendelést online elküldi a cég web-áruházába (ahová saját azonosítóval lehet belépni). Ott lehetőség van további termékek választására. A végleges lista elküldés előtt még módosíthatók a tételek (mennyiség, új tétel hozzáadása, törlés). Ez biztosítja, hogy mindig legyen elegendő gyógyszer és eszköz anélkül, hogy manuálisan végig kellene nézni a valós készleteket. A cikkszámok egyértelműen azonosítják a termékeket. Jelentős az időmegtakarítás, és a tévedés lehetősége is csökken, megkönnyítve az állatorvos vagy az asszisztens adminisztratív munkáját.

ELEKTRONIKUS BEVÉTELEZÉSI MODUL

A rendelőknek nagy problémája, hogy amikor beérkezik az áru, az adatokat manuálisan be kell vezetni a programba (a naprakész készletkezelés érdekében). Ez akár több órát is igénybe vehet. A beszállító által kiadott szállítólevél száma alapján le lehet tölteni a vásárlás tartalmát az internetről (a beszállító központi szerveréről). Az első alkalommal egyeztetni kell a cikkszámot a saját cikkszámmal. A két rendszer (rendelő saját készletkódja és a beszállító készletkódja) összehangolása után automatikusan bevételezheti az állatorvos a vásárolt gyógyszereket, termékeket. A program egyúttal automatikusan frissíti a beszerzési árakat, lejárati időt, gyártási számot is.

Egy segédfelület segítségével a még nem létező központi cikkszámokat hozzá lehet rendelni az árjegyzékben szereplő tételekhez. Ez egyszeri ellenőrző feladat, utána már automatikusan működik a rendszer. Ezzel a modullal jelentős munkaidőt takaríthat meg, mely a valódi gyógyító tevékenységre fordítható, és a kézi felvitellel járó hibalehetőséget is csökkentheti.

VETDISPLAY MODUL

A VetDisplay rendszer feladata az állatorvosi rendelőben várakozó állattartók tájékoztatása a rendelő falán elhelyezett nagyméretű LCD- vagy Plazma-monitoron keresztül. A DFV létező várótermi funkciójához csatlakozva meg lehet jeleníteni a „váróterem” tartalmát (a várakozók a kedvencük fényképével, a kezelőkben kik lesznek a következők), illetve az orvos be tudja hívni a kijelzőn keresztül a betegeket. Folyamatosan videók, reklámok, ismeretterjesztő filmek vetíthetők, melyek a központi szerverről tölthetők le. A rendelő igényéhez igazodva személyre szabható, más médiatartalom lejátszására is alkalmas.

ONLINE ÜZENETKÜLDŐ MODUL

Amikor a programot megnyitják, vagy felhasználóváltás történik, a felnyíló ablakban célzott üzenetek (hírlevelek, reklámok, gyakorlati információk) jeleníthetők meg. Ezek linkeket, képeket, flash-megjelenéseket is tartalmazhatnak. Az üzenet szólhat csak egy rendelőnek (pl. aktuális számlák, a rendszergazda üzenet), de csoportos küldésre is van lehetőség.

A karbantartói figyelmeztető ablak is itt jelenik meg, pl. hogy már 3 napnál régebben történt biztonsági mentés.

TUDÁSBÁZIS MODUL

A DfV üzemeltetője biztosítja, hogy egy központi szerverről hasznos információs anyagok kerüljenek a programba. Ezeket az állatorvos saját tudása gyarapításra vagy a tulajdonosok magas színvonalú tájékoztatására használhatja. Tartalmazza a gyógyszerekre vonatkozó használati utasításokat, szakcikkeket, információkat betegségekről, terápiás lehetőségekről. Ez egy szabadon bővíthető dokumentumtár, ahol a munkához szükséges segédanyagok gyűjthetők. Lehetőség van a szűrésre állatfaj, hatástani besorolás, hatóanyag szerinti szűkítésben, és keresőszó alapján részletes keresésre is.

Ezt kihasználva igényesebb, pontosabb munkát végezhet az állatorvos a tulajdonosok nagyobb megelégedésére.

 

Adatvédelmi tájékozatató

Copyright © 2017 Doki for Vets, powered by Alphamarketing