HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
.
DokiforVets Connect Workshop 04.21

EGÉSZNAPOS TRÉNING, KEZDŐNEK ÉS HALADÓKNAK!

Megmutatjuk mire képes a Dokiforvets Connect, és hogyan tudod  egy szoftver segítségével a hatékonyságodat növelni!

REGISZTRÁLOK AZ ESEMÉNYRE!

  1. A Doki for Vets egy magyar nyelvű, az állatorvosi rendelők adminisztratív munkáját segítő, széles körben használt nyilvántartó program.1. A Doki for Vets egy magyar nyelvű, az állatorvosi rendelők adminisztratív munkáját segítő, széles körben használt nyilvántartó program.
  2. A Doki for Vets már több mint 10 éve segíti az állatorvosok munkáját. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően naprakész, rugalmas, könnyen áttekinthető, sokrétűen használható.
  3. A Doki for Vets maximális segítséget nyújt a betegnyilvántartásban, a tulajdonosok tájékoztatásában és az állatorvosi munka és a praxismenedzsment értékelésében.
  4. A Doki for Vets számos funkciója megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését, lehetőséget ad a magas színvonalú állategészségügyi szolgáltatás nyújtásához, amit az állattartók elégedettsége is hűen tükröz.
  5. A Doki for Vets használata egyszerű, logikus felépítésű, áttekinthető, a legtöbb funkciót ikonok is jelezik
  6. A Doki for Vets az egyéni igényekhez igazítva a rendelőnek egyedi megjelenést biztosít (saját logó, fejléc, törzsvásárlói kártya stb.).
  7. A Doki for Vets biztonságos, hiszen az adatok kimentésére több lehetőséget is nyújt.
  8. A Doki for Vets programot mintegy 200 rendelőben több száz állatorvos használják, többek között A SZIE Állatorvosi Karának klinikáin is.