HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

dokiforvets logo
 Állatorvosok fejlesztik állatorvosoknak 

Doki for Vets Clinic - Mit várhatunk egy jó praxisháttértől?

Egy társállat-praxist működtető vállalkozás sikerét csak részben határozza meg a szakmai tudás. Más oldalról jelentősen befolyásolja a tulajdonosok elégedettségét (és így rendszeres visszatérését). Fontos a rendelő megjelenése, a dolgozók készségessége, a gazdik tájékoztatása. Informatikával átszőtt világunkban nélkülözhetetlen, hogy ezeket a korszerű csatornákat, eszközöket is a vállalkozásunk javára fordítsuk.


Ezért ma már nélkülözhetetlen egy olyan sokoldalú szoftver, mely önmagában alkalmas arra, hogy valamennyi kapcsolódó feladatot el tudja látni.

Az alap a páciensek nyilvántartása, a kezelések, oltások rögzítése, a kiegészítő vizsgálatok, műtétek nyomon követhetősége. Egy társas praxisban fontos, hogy a munkaszervezést is támogatja, hiszen több kolléga, asszisztens munkáját kell úgy összehangolni, hogy a csapat hibátlan, gördülékeny szolgáltatást nyújthasson.

A számlázást - a NAV szabályinak megfelelően - is elvégzi a program.


Egy vállalkozás csak akkor működhet hatékonyan, ha rendszeresen figyeljük az eredményeket. Egy-egy elvégzett feladat, feladatcsoport hatékonyságát is csak a hozott bevétel alapján tudjuk értékelni.


Ezért kiemelkedően fontos része a programnak, hogy több, mint 100 szempont szerint kérhetünk le statisztikákat, mely segíti a tulajdonos munkáját, és a vállalkozásban dolgozó állatorvosok, asszisztensek értékelését, összehasonlítását.


A Doki for Vets új verziója a Clinic maximális segítséget nyújt a tulajdonosok tájékoztatásához: a kórlapok sokoldalú szerkeszthetőségétől az online-kartonrendszerig számtalan lehetőség, csatorna áll az állatorvosok rendelkezésére.


A gazdik tudásának bővítésére egy új lehetőség a váróban elhelyezhető VetDisplay, melyen a várakozók megjelenítése mellett ismeretterjesztő filmeket lehet vetíteni.


Időigényes és sok hibalehetőséget rejtő feladat a készletek figyelése, a megrendelések és bevételezések adminisztrálása. Az új verzió - a megfelelő készletbeállítások után - automatikusan figyeli a fogyó gyógyszereket, eszközöket. Lehetőséget nyújt online megrendelésre, illetve az email-en érkező szállítólevél alapján az automatikus bevételezésre is. Ezzel rengeteg időt takaríthat meg felhasználó, csökkentve a hibázás lehetőségét is.


A szakszerűbb, gyorsabb diagnosztizálást, a megfelelő gyógykezelés kiválasztását segíti az online elérhető és egyre bővülő tudásbázis is.

 

Adatvédelmi tájékozatató

Copyright © 2017 Doki for Vets, powered by Alphamarketing