HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

dokiforvets logo
 Állatorvosok fejlesztik állatorvosoknak 

Licencek

Nettó ár

Doki for Vets Clinic szerver licence 1 év terméktámogatással

172 000,- Ft

Doki for Vets Clinic kliens licence 1 év terméktámogatással

64 000,- Ft/db

Szolgáltatások

Nettó ár

Szerver licence telepítése

30 000,- Ft

Kliens licence telepítése

10 000,- Ft/db

Terméktámogatás a szerver munkaállomásra

6 000,- Ft/hónap

Terméktámogatás a kliens munkaállomásokra

2 000,- Ft/hónap

DDNS Dinamikus DNS szolgáltatás

1 000,- Ft/hónap

Dfv Felújított Kliens számítógép

55 000,- Ft/db

Dfv Felújított szerver számítógép

85 000,- Ft/db

Egyedi fejlesztési igény tervezése

30 000,- Ft/megbeszélés

Egyedi fejlesztési igény megvalósítása

25 000,- Ft/óra

Online távsegítség nyújtása

25 000,- Ft/óra

Adatkonverzió bevezetéskor

30 000,- Ft/óra

Doki for Vets működőképességének helyreállítása

25 000,- Ft/óra

Munkaidőn kívüli VIP támogatási szolgáltatás

25 000,- Ft/hónap

Adatbázis bevizsgálás és javítás

30 000,- Ft/óra

Egyszeri kisebb karbantartás

40 000,- Ft/óra

Doki for Vets áttelepítés

90 000,- Ft/db

IT rendszer felmérés, tanácsadás
25 000,- Ft/óra

IT rendszer helyszíni javítás

25 000,- Ft + anyag + kiszállás

IT rendszer karbantartás

25 000,-Ft/munkaállomás/hó

Online biztonsági mentő szolgáltatás

30 000,- Ft/alkalom

Archiválás

100 000,- Ft/alkalom

Kiszállás alapdíj

kilométerdíj

5 000,- Ft

100,- Ft/km

 

Alapfogalmak

Szerver licence

Doki for Vets Clinic, ill. Farm használati jogosultság 1 db munkaállomásra, amely tartalmazza az alap offline programot valamint az online megrendelés, elektronikus bevételezés és tudásbázis modulokat. Új szerver licence 1 év terméktámogatással vásárolható.

Kliens licence

Doki for Vets Clinic, ill. Farm használati jogosultság a szerveren felüli minden további munkaállomásra, amely tartalmazza az alap offline programot valamint az online megrendelés, elektronikus bevételezés és tudásbázis modulokat. Új kliens licence 1 év terméktámogatással vásárolható.

Önálló modulok

Doki for Vets Clinichez megrendelés esetén külön telepíthető programok:

Vet Display : recepción működtethető beléptető rendszer és hirdetési felület.
Norberg-szög számítása : diszplázia szűréshez használható röntgenkép értékelő szoftver.
Telepítés

Doki for Vets Clinic, ill. Farm telepítése, illetve 8-as vagy régebbi verziójú Doki for Vets frissítése a munkaállomásokon helyszíni kiszállással vagy távoli kapcsolattal.

Terméktámogatás a munkaállomásokra
A Doki for Vets működését és a jogszabályi előírásoknak megfeleltetését biztosító szolgáltatás. Új licence vásárlása esetén az első éves terméktámogatást tartalmazza a licence ára. A terméktámogatás részei:

Telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat, szupport
Jogszabálykövetés
NAV gyártói nyilatkozat
Szoftverfrissítés
Verzióváltás
Internetes ügyféltámogatás
Oktatás
E-mailküldő szolgáltatás
SMS küldő szolgáltatás
Petvetdata adatbevitel
Terméktámogatási csomag elemei részletesen
Telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat

Tartalmazza a telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatot reggel 8 és délután 17 óra között, munkanapokon. E-mailt küldhet bármikor, de a válasz a jelzett időpontokban várható. A jelzett időszakokon kívül feláras a telefonos szolgáltatás, ld. alább. A telefonos segítségnyújtás alkalmas:

a szoftver kezelésével kapcsolatos kérdések megválaszolására
egyedi igények és kérések megbeszélésére
a szoftver által kiírt üzenetek értelmezésére
gyorsan elhárítható hibák megoldására
Jogszabálykövetés

A számlázó és ügyviteli szoftverek abban különböznek minden más irodai alkalmazástól, hogy működésüket törvényi előírások és szabályok jelentős mértékben meghatározzák. A jogszabálykövetés egy folyamatos tevékenység részünkről, még akkor is ha ez nem mindig látszik, hiszen előfordulnak olyan jogszabályváltozások, melyek az Ön tevékenységét nem érintik, vagy olyan funkciókban melyeket Ön nem használ!

NAV gyártói nyilatkozat

Garantáljuk, hogy szoftverei a terméktámogatási időszak alatt megfelelnek a hatályos jogszabályi előírásoknak! Az erről kiállított gyártói nyilatkozatot kell a NAV képviselőinek átadni egy esetleges adóellenőrzés során.Ezt a nyilatkozatot csak akkor tudja az Alpha-Vet az Ön részére kiállítani, ha az Ön szoftverének frissítése folyamatosan megtörtént.

Szoftverfrissítés

A Doki for Vets állandóan fejlődik és új technikai és tartalmi elemekkel bővül. Nagyon fontos emellett, hogy a Doki for Vets számára folyamatos és kifogyhatatlan információtárat, azonnali visszacsatolást jelent minden egyes Felhasználónk. Állandóan fejlődő világunkban akár Ön is tehet olyan észrevételt, ami a későbbiekben belekerül a programjainkba. Ezek a fejlesztések és újítások a programfrissítések során kerülnek Önhöz a terméktámogatási csomagunk részeként. A frissítések központi szerverről FTP kapcsolat segítségével érhetők el.

Verzióváltás

Mint minden szoftver, a Doki for Vets is időnként teljes megújulásra szorul, illetve újabb elemekkel bővül és így áll az állatorvosok szolgálatára. A terméktámogatás fenntartása esetén, Ön a nagy verziófrissítésekre ingyenesen jogosult, csak azok telepítési költségeit kell megtérítenie.

Internetes ügyféltámogatás

Szoftvereinkről, a fejlesztésekről, az új modulokról, a hibajavításokról, az új verziókról folyamatos és naprakész tájékoztatást nyújtunk honlapunkon, illetve ezekről regisztrált ügyfeleinket e-mailben tájékoztatjuk.

Oktatás

Az ingyenesen elérhető oktatóvideókon és leírásokon túl a szoftver licence megvásárlásával jogosult 2 óra ingyenes oktatásra irodánkban, vagy kiszállásos telepítés esetén a helyszínen.

E-mail küldő szolgáltatás

Az ügyfelek értesítésének lehetősége valamely soron következő eseményről e-mailben. Az Alpha-Vet Kft. levelezőszerver szolgáltatást biztosít ügyfeleinek!

SMS küldő szolgáltatás

Az ügyfelek értesítésének lehetősége valamely soron következő eseményről SMS-ben. Figyelem! Az ehhez szükséges internet, telefon vagy skype előfizetés díja Önt terheli, nem része a Doki for Vets szolgáltatásnak.

Petvetdata

Csoportos adatfeltöltési lehetőség a Petvetdata rendszerbe.

További, Díjköteles szolgáltatásaink a terméktámogatáson felül
Egyedi fejlesztési igények megvalósítása

Bár a Doki for Vets folyamatos fejlesztés alatt áll, melyek alapja a felhasználóinkkal való napi szintű kapcsolattartás és kontroll, vállaltunk az egyedi igények fejlesztésére is nyitott és az igénylő közreműködésével meg is valósít. A fejlesztési díjak árajánlat alapján, egyedileg kerülnek kialakításra.

Online távsegítség nyújtása

Lehetőség van internet kapcsolaton keresztül a szoftverünkből indítható távsegítséggel arra, hogy kollégáink az Ön számítógépén teszteljék, javítsák a hibákat, illetve így végezzék el a szoftverben kért egyszerű módosításokat.

Adatkonverzió bevezetéskor

Az Ön régi szoftverének adatait segítünk a Doki for Vetsbe konvertálni.

A Doki for Vets működőképességének helyreállítása

Olyan szolgáltatás, melyet akkor ajánlunk, ha a szoftver nem indul, esetleg folyamatosan, hibaüzenettel leáll.

A szoftvernek megfelelő számítógépes környezetre van szüksége a megfelelő működéshez, aminek nagymértékben történő megváltozása eredményezhet hibás működést. Ez lehet hardver vagy szoftver által okozott meghibásodásból (elszakadt zsinór, vírus, malware stb.). Ezeket a hibákat feltárjuk az Ön munkaállomásán vagy hálózatán (ritkán használt szolgáltatások esetén előfordulhatnak szoftverhibák). Majd a javítást követően a Doki for Vetset újra működőképessé tesszük. Esetleg támpontokat adhatunk Önnek vagy rendszergazdájának (ha van ilyen) a megoldáshoz. Amennyiben ránk van szükség, állunk rendelkezésére.

Munkaidőn kívüli VIP támogatási szolgáltatás

Ez a szolgáltatásunk valódi 2 órás segítséget jelent, VIP telefonszámmal, valamint internet alapú, távoli segítséggel (teamviewer). E szolgáltatás igénybevételéhez rendelkezni kell érvényes terméktámogatási szerződéssel.

Adatbázis bevizsgálás és javítás

A Doki for Vets adatbázisa védett az adatvesztéstől, azonban mégis előfordulhatnak olyan esetek, amikor javítása elkerülhetetlen. Ezek általában áramkimaradásból vagy merevlemez meghibásodásból adódnak. Az adatbázis ilyen esetekben szerkezetileg sérült, de a benne tárolt adatok részben vagy akár teljesen visszaállíthatóak. A sérülés mértékéről és az adat-visszaállítás sikerességéről a szolgáltatás elvégzése után tudunk tájékoztatást adni.

Archiválás

A szoftver lassulásának elkerülése érdekében, évente, vállaljuk adatainak archiválását és mentését oly formában, hogy azok tartalmazzanak mindent, amit a törvények előírnak. Minden más adatát kimentjük, külső adathordozóra és átadjuk Önnek. Önnek az ezzel járó munkát kell kifizetnie, akár online, akár kiszállásos formában.

További informatikai szolgáltatások
IT rendszer felmérés, tanácsadás

Szakembereink felmérik hálózatát, számítógépeit, azok állapotát. Segítenek kideríteni a hibákat, segítenek javítani a teljesítményt, a beszerzéshez is nyújtanak segítséget.

Ezen szolgáltatásunk célja, hogy kiváltsa egy-egy saját rendszergazda szükségességét, továbbá a stabil, gyors IT rendszer létrehozásában segítsen.

IT rendszer karbantartás

Sok állatorvosnál vagy állattartó telepen nem megoldott az informatikai rendszer felügyelete. Szolgáltatásunk a rendszergazdai feladatok átvállalását, elvégzését jelenti az Ön számára

Online biztonsági mentő szolgáltatás

Az adat vesztesség elkerülése érdekében, online mentési lehetőséget ajánlunk. Segítünk felhőszolgáltatás előfizetést létrehozni és telepíteni, továbbá oktatást biztosítunk a megfelelő használatához. Titkosított, Ön által jelszavazott formában. A mentés gyakorisága Ön által meghatározható. A mentés bármikor rendelkezésre áll és teljes visszaállíthatóságot biztosít.

Hardvervásárlás

Sokan a Doki for Vets munkába állítását új hardver vásárlásával kötik össze. Hogy ne legyen gondja a megfelelő munkaállomás kiválasztásával, rábízhatja mindezt informatikai szakembereinkre. Ez esetben a megfelelő PC-t vagy notebookot előtelepített Doki for Vets-szel szállítjuk Önnek, hogy a helyszínen már csak néhány beállítást kelljen elvégezni.

Javasolt asztali számítógép: Dell/HP/Fujitsu-Siemens gyártás, Dual Core processzor, 2-4 GB RAM, 4-6 USB port, kétpozíciós mini ház, DVD optikai meghajtó, jogtiszta Windows 7, 8 vagy 10, Home Premium vagy Professional, 1 év garancia. A specifikáció az egyéni igények szerint módosítható.
Javasolt notebook: ASUS/IBM-Lenovo gyártás, Dual Core processzor, 2-4 GB RAM, 4-6 USB port, kétpozíciós mini ház, DVD optikai meghajtó, jogtiszta Windows 7, 8 vagy 10, Home Premium vagy Professional, 1 év garancia. A specifikáció az egyéni igények szerint módosítható.

 

Adatvédelmi tájékozatató

Copyright © 2017 Doki for Vets, powered by Alphamarketing